Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Γιώτης Σαντζαρίδης: Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ¨Στριπτίζ¨ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


1) ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ

(¨Αριστερού¨ πρωθυπουργού της χώρας)
- Για τον Ξεφωνημένο πρόεδρο των ΗΠΑ Δήλωσε:
¨ Η προσέγγιση του στα πράγματα, ο τρόπος που αντιμετωπίζει την πολιτική γίνεται για το καλό!
Για τις ίδιες τις ΗΠΑ Δήλωσε:
¨Με τις ΗΠΑ μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίας της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας!
¨ Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε την στρατηγική μας συνεργασία γιατί έχουμε κοινές αξίες και συμφέροντα στην περιοχή!!
¨ Η δυνατότητα της Αμερικής να παρεμβαίνει για το καλό είναι απαραίτητη!!
¨ Η Ελλάδα είναι χρήσιμος και Αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ για την Αμερικάνικη Βάση της Σούδας.
¨ Στη Σούδα γίνεται σημαντική δουλειά που πρέπει να αναβαθμιστεί!!¨

2) ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΙΤΣΑ
( ¨Αριστερού¨ υφυπουργού άμυνας)
Οι Δηλώσεις του στις ΗΠΑ
¨ Δικαίως οι δύο χώρες μας αποκαλούνται Στρατηγικοί εταίροι!¨
¨ Οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ δοκιμάσθηκαν στην πράξη και σφυρηλατήθηκαν στο ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
Μιλάμε για χαρακτηριστικό παράδειγμα ¨πρώην¨ που μετατρέπεται στο πιο σύγχρονο ¨Αριστερό¨ πλυντήριο των Ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ.
¨Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει κέντρο υποστήριξης των οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέση Ανατολή-Βόρεια Αφρική!! Δηλ. των δολοφονικών σχεδίων του ΝΑΤΟ παντού! Τέτοια κατάντια!
¨Οι Συνεργασίες των αμυντικών Βιομηχανιών Ελλάδας – ΗΠΑ έχουν Στρατηγικό χαρακτήρα!
Για τη Βάση της Σούδας
Αν η διάρκεια της συμφωνίας θα είναι ένας χρόνος ή δύο κ.λ.π., είναι το ίδιο πράγμα!
Για τα Αμερικάνικα Μονοπώλια
¨Όποιος επενδύσει στην Ελλάδα μπορεί να προσδοκά ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗ.
Σας διαβεβαιώνω ότι τα οφέλη αυτά θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σας!!
Κάλεσμα στα Μονοπώλια να ¨ζήσουν τον μύθο τους¨ στη Ελλάδα των πάμφθηνων εργατικών χεριών, των μισθών πείνας, των ελαστικών μορφών απασχόλησης, των καταργημένων δικαιωμάτων της άγριας εκμετάλλευσης. Αυτό είναι το λεγόμενο ¨φιλικό επενδυτικό περιβάλλον¨  που έχτισαν Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και Ε.Ε.

Τι άλλο να πουν οι άνθρωποι το τερματίσανε!

Ομολογούν κυνικά ότι με τις ΗΠΑ τη Μητρόπολη του Καπιταλισμού και των Ιμπεριαλιστικών Επεμβάσεων, τους δολοφόνους των λαών, τους Δημιουργούς των Τρομοκρατών τύπου Μπίν Λάντεν – Αλ Κάιντα – ISIS, η ¨Αριστερή¨ Κυβέρνηση έχει τους ίδιους στρατηγικούς στόχους και μοιράζεται τις ίδιες αξίες της ¨Δημοκρατίας και Ελευθερίας.¨
Άραγε τι διαφορετικό έλεγε όλα τα προηγούμενα χρόνια πριν και μετά τη μεταπολίτευση η ¨Δεξιά;¨ Μήπως οι σημερινοί  ¨Νεοφιλελεύθεροι¨ (ΝΔ – Μητσοτάκης κ.λ.π.) όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια ακριβώς δεν λένε;
Το πολιτικό ¨Στριπτίζ¨ της ξεφτίλας έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε να ξεπλένουν τις ΗΠΑ για τον διαχρονικά βρώμικο ρόλο που έπαιξαν και παίζουν στη στήριξη της Αστικής εξουσίας στην Ελλάδα από την απελευθέρωση και μετά έως το ρόλο τους στη χούντα, στο Κυπριακό και μετά έως τη μεταπολίτευση έως τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, τις Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Ιράκ – Λιβύη και αλλού που συνεχίζονται έως και σήμερα. Λένε μάλιστα ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει το κέντρο για να στηρίξει αυτά τα σχέδια και επεμβάσεις, υποστηρίζοντας τα οπλικά συστήματα των ΗΠΑ.
Μετά από όλα αυτά ο ¨Δημοκράτης¨ Τραμπ που όπως λεει ο Τσίπρας ¨Δουλεύει πολιτικά για το καλό των λαών¨ και γι αυτό μοιράζεται μαζί του ¨κοινές αξίες.¨

ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

¨Ευχαριστώ τους Έλληνες που ¨φιλοξενούν¨ τις αμερικάνικες βάσεις στη Σούδα, και γιατί είναι από τις λίγες χώρες που δαπανούν το 2% για το ΝΑΤΟ!! (Καταλάβατε τώρα εσείς).

Η επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ έκανε σκόνη και θρύψαλα τις όποιες απελπισμένες κραυγές ¨Αριστεροσίνης¨ είχαν απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ για να παραπλανά και να ξεγελά έναν απογοητευμένο κόσμο του μόχθου, αγωνιστές αριστερούς λαϊκούς ανθρώπους που πίστεψαν και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στο παραμύθι της ¨Αριστερής Κυβέρνησης.¨
Είναι τέτοια η κατάντια που μέχρι και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ χαιρετίζει τη συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στο ξέπλυμα των ΗΠΑ.
Για ακούστε τι είπε ο Α. Γεωργιάδης
¨Η εικόνα του Πρωθυπουργού της Αριστεράς να είναι στο Λευκό Οίκο και να λεει επί λέξεις ¨Η Δυνατότητα της Αμερικής να παρεμβαίνει για το καλό είναι Απαραίτητη.¨ Συμβάλει καθοριστικά ώστε να τελειώσει οριστικά στην Ελλάδα όλη αυτή η περίοδος του αντι–Αμερικανισμού του αντι-ιμπεριαλισμού που κρατούσαν την Ελλάδα πίσω επι Δεκαετίες.¨
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; (Αυτή είναι η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ)
Όλοι ΜΑΖΙ λοιπόν ¨Δεξιοί και Αριστεροί¨ να αποκαταστήσουμε την εικόνα των ΗΠΑ στο κόσμο ως μια δύναμη που δουλεύει για το καλό των λαών!!!
Τόσο ¨Αριστερά¨ τόσο ¨Προοδευτικά¨
και προπαντός ΤΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ
ή αλλιώς.
Άμα έχεις τέτοια ¨Αριστερά.¨ Τι να την κάνεις τη ¨Δεξιά.¨

Οι πραγματικοί Αριστεροί, Αγωνιστές που πίστεψαν και Απογοητεύτηκαν, που ήλπιζαν και διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους, είναι ώρα ΤΩΡΑ να συσπειρωθούν με το ΚΚΕ που δεν τα δίπλωσε ποτέ που πήγε κόντρα στο ρεύμα και δεν τσίμπησε στα ¨Αριστερά¨ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ  καλέσματα. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του.
Για να δυναμώσει αποφασιστικά η ταξική πάλη, το ταξικό εργατικό λαϊκό κίνημα, να περάσει ο λαός μας στην Αντεπίθεση για τι Ριζική Ανατροπή κόντρα στο κεφάλαιο, την εξουσία του, μακριά από τις συμμαχίες – εφιάλτες για το λαό μας ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ και με τον πλούτο στα λαϊκά χέρια.
Γιώτης Σαντζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου