Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

H αντιπολίτευση Περιστερίου απάντησε στην απειλητική ανακοίνωση - Δήλωση του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη


Μετά την απειλητική ανακοίνωση - Δήλωση του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη (δείτε εδώ)
η αντιπολίτευση πήρε θέση προασπίζοντας το αυτονόητο δικαίωμα να ελέγχει τη διοίκηση.
Παραθέτουμε τις δηλώσεις των αιρετών οι οποίοι με τεκμηριωμένο λόγο έφεραν τον δήμαρχο κ. Α. Παχατουρίδη και την Διοίκηση του, προ των ευθυνών του.


Ηρώ Ζερβάκη Δημ. Σύμβουλος Περιστερίου 

"Ας εγκαταλείψει ο κ.Παχατουρίδης κάθε προσπάθεια να ανακαλύψει ενόχους στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου"

Τι εννοεί ο κ.Παχατουρίδης όταν ανακοινώνει ότι «πρόκειται για προβοκάτσια»; Ότι «οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν»; Ότι «θα πέσουν «καμπάνες»; Δεν γνωρίζει ότι τη συγκεκριμένη απόφαση (με την επίμαχη φράση) ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που μετείχαν στην Οικονομική Επιτροπή και υπέγραψε ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής; Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής έκαναν προβοκάτσια; Εάν θεωρεί αυτό, ας ρίξει «καμπάνες» κι ας ζητήσει τι παραιτήσεις τους.
Ας εγκαταλείψει όμως ο κ.Παχατουρίδης κάθε προσπάθεια να ανακαλύψει ενόχους στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου. Ένοχη είναι αποκλειστικά και μόνο η λογική της Διοίκησής του σε ότι αφορά τη διαχείριση του Δήμου Περιστερίου μέσα από ένα στενό κύκλο «ημετέρων».

Ενεργοί πολίτες Περιστερίου Φώτης Κουγιουμτζής

"Από ποιόν και σε ποιόν θα πέσουν οι καμπάνες;"
Οι δηλώσεις του δημάρχου κ. Παχατουρίδη περί προβοκάτσιας, χωρίς να δίνει κάποια στοιχεία για να το τεκμηριώσει, εκθέτουν τον ίδιο και τη Διοίκηση του. Ακόμη περισσότερο όταν αναφέρει ότι θα πέσουν καμπάνες!!!
 Από ποιόν και σε ποιόν θα πέσουν οι καμπάνες; Νομιμοποιείται ο κος Παχατουρίδης να διατάξει Διοικητική Εξέταση για να αποδώσει ευθύνες για κάτι που συνέβη και για το οποίο είναι και ο ίδιος ελεγχόμενος ως κύριος εκπρόσωπος του Δήμου που λαμβάνει γνώση για κάθε διακήρυξη του Δήμου;

Στέφανος Παπαδόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου
«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

"Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν εξιλαστήρια θύματα και εύκολοι στόχοι της Διοίκησης Παχατουρίδη οι εργαζόμενοι"
 Σε κάθε περίπτωση και για νά ‘μαστε ξεκάθαροι, δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν εξιλαστήρια θύματα και εύκολοι στόχοι της Διοίκησης Παχατουρίδη οι εργαζόμενοι.
Κανένας δήμαρχος, καμιά αρχή ,καμιά διοίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει έτσι προκλητικά και με θράσος να είναι σε καθεστώς ατιμωρησίας και πάνω από το Νόμο της πολιτείας.

ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

"Οι μεγαλοστομίες για προβοκάτσια είναι γραμμή άμυνας"
Η Διοίκηση Παχατουρίδη έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα..το σύστημα υπονομεύτηκε  εκ των έσω.. η ο δαίμων πάλι μεγαλούργησε.. Δεν ξέρω αν ο "Κώστας" είναι συνεργάτης συγκεκριμένου Αντιδημάρχου.. Η και στέλεχος της Διοίκησης... το σίγουρο είναι ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ σ όλο του το μεγαλείο..απαράδεκτη ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ που πλήττει και θίγει τους έντιμους επαγγελματίες της πόλης.
Το Δημόσιο χρήμα σκορπίζεται σε ημέτερους κατά ΠΩΣ φαίνεται και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να πράξουν τα αυτονόητα: ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ  ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ μέσω και επίσημων εγγράφων....

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα..οι μεγαλοστομίες για προβοκάτσια είναι γραμμή άμυνας. Κάποιος θα πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτοί δεν μπορεί παρά να είναι οι ελεγκτές..


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΛΟΓΙΣΤΗΣ

"Οι απειλές περί τιμωριών είναι απόδειξη αμηχανίας και κυρίως τακτικής αποπροσανατολισμού"

Οι φυματικές απαντήσεις της διοίκησης περί προβοκάτσιας , μετατόπισης ευθυνών σε δημοτικούς υπαλλήλους , οι απειλές περί τιμωριών , η αναφορά σε υποδειγματικό δήμο και τρόπο λειτουργίας αυτού – όταν διαχρονικά όλες οι εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών αναφέρουν ότι στον Δήμο Περιστερίου τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει διενεργηθεί κανένας φορολογικός και ασφαλιστικός έλεγχος , καθώς και αρκετές εντολές από το Υπουργείο Εσωτερικών για μη επαρκή τήρηση και τροφοδότηση στοιχείων πάνω σε ζητήματα μητρώου – είναι απόδειξη αμηχανίας και κυρίως τακτικής αποπροσανατολισμού πάνω στα σοβαρά θέματα που έχουν ήδη προκύψει και απαιτούν πειστικών εξηγήσεων και αποδείξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου